Wednesday, March 22, 2006

Election day

HAMAR TOMORROW: Four days of ten-hour meetings, irresponsible debates and no sleep. The tenth annual congress of Studentenes Landsforbund is less than 15 hours away.

I'm glad we're not in Belarus.

4 Comments:

Blogger Turid said...

Nåja, Kviterussland e no langt meir spennande enn Hamar!:P Anbefala ein tur ned til Mjøsas bredder. Det er trygt å vandre på isen for tida, men hold deg langs land! Og for all del; Om det er sol ute, stikk ned på Skibladnerbrygga og gnafs i deg årets første ute-is mens du dingla med beina!

11:21 am  
Anonymous Anonymous said...

Jeg husker du viste meg en artikkel om Hviterussland da vi var på visitt i det dejlige land. Var det i Politiken? Uansett var man veldig tidlig ute i forhold til avisene her hjemme.

3:13 pm  
Blogger Åse Toril said...

Kviterussland har vore gløymd av media. Eg budde der ein månad i 2002, skreiv frilansartiklar, og *ingen* vart kjøpt inn av dei avisene eg sende til. Om det var dårleg skrive eller dårleg marknadsføring frå mi side, skal vere uvisst, men å intervju med journaliststudentar som blir knebla, kreftsjukehus som vart gløymd av Europa (Europas største barnekreftsjukehus, tok i mot alle etter Tjernobyl) eller kva, skal vere uvisst. Fint er det i alle fall at Belarus har fått merksemd igjen, sjølv om årsaka til merksemda helst ikkje skulle vore der.

2:41 pm  
Blogger Yngvason said...

This comment has been removed by the author.

11:11 pm  

Post a Comment

<< Home